Zatváranie:Korková zátka
Charakteristika vína: Víno má bohatú žulovú červenú farbu, iskrivý a nádherný lesk. Komplexná a podmanivá kytica je vyvážená medzi typickými pre vysokokvalitné dubové odtiene vanilky, čokolády a korenia v kombinácii s arómou prezretého hrozna a červeného kôstkového ovocia. Chuť zaujme svojou hustotou, rovnováhou a jemným harmonickým telom.
Gastrokombinácia: Víno sa hodí k jahňacine, pečenému bravčovému mäsu, pečeným rebrám, divine, údeninám s agresívnejším korením, ako aj k žltým a vyzretým syrom (gouda, masdamer).
Odporúčaná teplota servírovania je 18-20℃
Keďže obsahuje menej cukru ako 4g/l, radí sa medzi suché vína.
Objem fľaše 750 ml.
Obsah alkoholu 15%
Nový komentár